Segmen Bloglist 2020 Cida

March 27, 2020



Hai, syaz nak hidupkan balik blog syaz ni dah lama terbiar sepi sendu so harini syaz nak join satu segment ni.
Segment ni bertujuan untuk memperbaharui bloglist Shu. Nak join?

Cara nak join mudah sahaja:

1. Follow blog Shu/ Ibu cida.
2. Update entri bertajuk "Segmen Bloglist 2020 Cida".
3. Tinggalkan link URL di dalam komen di blog Shu/ Ibu cida.

Tarikh tutup adalah pada 31/03/2020.

Nak syaz join segment korang jugak boleh tinggalkan link kat cbox sebelah kanan ni ya hehehe.
#Staysafe #JoinSegment2020


8 COMMENTS

  1. terima kasih support segmen shu, semoga kita semua dilindungi olehNya dari wabak yang melanda negara sekarang ini.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen...
    Datang dari segmen yang sama

    https://alfathcom29.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-2020-cida.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen! Cheq mai dari segmen yang sama 😎

    ReplyDelete
  4. singgah dan followback..heee

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-2020-cida.html

    ReplyDelete
  6. Hi,dari segmen sama

    jom dengr lgu kite..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/lagu-dia-putera-by-cuya.html

    ReplyDelete